Giveaway of the day — Driver Booster Pro 4.4.0

Op 21 januari 2017 kregen we versie 4.1.0, met een licentie voor 12 maanden. De blog van die dag

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme.

Drivers wil ik krijgen van de maker van mijn PC en/of de betreffende randapparatuur. Ook wel van Microsoft Windows 10 updates. Maar van anderen???

Bij activatie krijg ik het bericht dat de sleutel al te vaak is gebruikt... Ik zal niet de enige met dit probleem zijn en er zal dus wel een update van de zip komen.

"Dear users,
We have contacted the developer in regards to the issue with the license key. Hopefully it will be resolved soon.

Sorry for the inconvenience.
-- Always yours,
GOTD Team

En inderdaad. In de loop van de avond heb ik weer tijd en lukt de activatie. Die komt in de map
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\IObit\Driver Booster\License
Bewaar die map. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QE.

Op de 1703 desktop vindt de Cameyo van het weggevertje en zevental zwaarverouderde drivers. Zou kunnen kloppen, omdat ik ben opgestart van een nieuwe schijf, waar niet de daar Paradigit begin 2016 meegeleverde drivers op staan. De andere 64 drivers zijn up-to-date Ik waag de sprong en laat ze updaten. Het weggevertje maakt eerst netjes backups. Twee nieuwe drivers vereisen een reboot. Ik wacht daar nog een halfuur mee. Dan is de upload van de nieuwe virtuele machines naar DropBox gereed.Één update mislukt.

Ik probeerde het ook op de 1511partitie met kuren, maar 1511 crashte al weer voordat ik de Cameyo kon opstarten. Ik moet hem misschien op de W10-opstartstick zetten... Maar dat werkt niet. Bij een tweede poging leek het goed te starten, maar toen ik na het avondeten ging kijken naar de desktop, stond hij weer met een blauw scherm.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiemap) en een Cameyo portable, gemaakt op een kersverse virtuele XP 32 Pro, draaiend op de W10 64 Home 1703 desktop. Die draait prima op de echte desktop, maar moet nog wel worden geactiveerd.

Terug naar het begin.