Giveaway of the day — Soft Orbits Photo Retoucher 4.0

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Alweer geen XP: "Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10." Geen Themida, een schone installer. Vraag uw eigen sleutel aan - danke Joker0502- . Kan met een 33Mailadres. Ootje en gergn kregen dezelfde sleutel. Kent Nederlands. De sleutel is nodig om de installatie te kunnen starten.

Ik zie na de activering, maar vóór de installatie de sleutel terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\SoftOrbitsPhotoRetoucher]
"Key"=-

Maar die sleutel is niet voldoende om de installatie te kunnen toelaten. Wel om de programmamap te activeren op een schone virtuele W7 64. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

Ootje de andere smaken(UK en DE) zijn reeds aangepast. --- gergn: Ootje, bedankt

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 en een zip van de programmamap (met het geoogste activate.reg-bestand). Bij de eerste opstart van de Cameyo het bekende gepruttel. Niets van aantrekken. Na een paar keer negeren van de foutmelding start het netjes geactiveerd op. De tweede opstart verloopt zonder foutmeldingen. De programmamap werkt het makkelijkst. Ik oogstte hem uit de lokale werkmap van de Cameyo. Mijn advies: gebruik de programmamap, tenzij u absoluut wilt dat uw PC schoon blijft. In dat geval dient u de Cameyo te gebruiken.

Terug naar het begin.