Giveaway of the day — Wise Care 365 4.6.7 Pro

Op 15 december 2016 kregen we versie 4.2.2 Pro. De blog van die dag.

Themida. Geen sleutel nodig, het is al geactiveerd. het kent Nederlands. De programmamamap volstaat. Ik ga het niet gebruiken, ik houd het bij CCleaner. Ik ben zuinig op de gisteravond geïnstalleerde nieuwe W10 64 Home 1703, op de nieuwe SSD. Zie voor plaatjes de oude blog.

Nu maar kijken of Adriaan en Oseng met vergelijkbare opmerkingen en vragen komen als op 15-12-2016.

OT: afgelopen woensdag kreeg ik een vervangende Kingston SSD van Paradigit. Helemaal leeg. Ik heb een andere SSD met virtuele PC's op de plaats gezet van de oude SSD. Ik heb een dagje nagedacht op welk van 2 twee SSD's ik het OS zou zetten. De specificaties van de "eigen" SSD lijken iets beter dan de Kingston die ik van Paradigit kreeg. Maar ik heb toch gekozen voor de nieuwe Paradigit SSD. Want dan blijft de Paradigit voldoen aan de specs bij levering. Gisteravond ben ik de SSD aan het inrichten geweest. Dus op- en neerrennen naar de Paradigit desktop en de TV. Inmiddels staat er voldoende op om vanmorgen vanuit de laptop in de woonkamer via TeamViewer de twee weggevertjes van vandaag op een virtuele XP op de 1703 Paradigit te onderzoeken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate", een Cameyo portable en een zip van de programmamap, afkomstig van een virtuele XP 32. Alle lijken het prima geactiveerd te doen op de echte W10 64 Home 1703 desktop. Maar die ga ik er niet aan wagen..

Terug naar het begin.