Giveaway of the day — WinUtilities Pro 15.00 __

Versie 13.23 kregen we op 19 januari 2017. De blog van die dag.

Themida. In de readme de activatiegegevens. De sleutel eindigt op GOLIFETIME. Dat doet me vermoeden dat we het levenslang mogen gebruiken. Kent Nederlands.

De activatie staat in C:\WINDOWS\system32\_WKERNEL.SYL of op een 64-bits systeem in C:\Windows\SysWOW64\_WKERNEL.SYL. Bewaar dat bestand. Het staat ook in de Cameyo, dus is die keurig geactiveerd.

De inhoud ervan is:

[XWXSQJ]
UsedTimes=****
FirstTime=2017-07-23
RegName=G***************y
RegCode=WYMW******************KhsGOLIFETIME
_WYMW**************KhsGOLIFETIME_FirstActivateDate_=2017-07-23

De moderne PC met vaak een SSD is zó snel, dat u waarschijnlijk nooit enig effect zult constateren van de 'versnellers'. En houd u verre van de alles-in-één mogelijkheden. Maak een weloverwogen keuze uit de mogelijkheden. En doe dat alleen als u een beetje ervaren gebruiker bent.

Mijn advies: beperk u tot het gratis CCleaner van Piriform.

Het spel is weer eens absurd omvangrijk: 672.258.096 bytes. Het uploaden naar mijn DropBox duurt wel 3 minuten. Maar ja, ik werk dan ook op een laptop die mijn huis-WiFi gebruikt. De desktop heeft een vaste Ethernetaansluiting.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Draait keurig geactiveerd op de echte W10 64 Home 1703 laptop. Er is ook een zip van de installer van het spel.

Terug naar het begin.