Giveaway of the day — Leawo iTransfer 1.10.1

Op 12 december2016 kregen we dit eerder. De blog van due dag.

Themida. Vraag uw eigen sleutel aan. 33mail laat op zich wachten. Uiteindelijk krijg ik een mail op een mailadres dat een volgnummer voor de apenstaart heeft met sleutel en schone downloadlink. Geen Nederlands.Een 32-bitter. Bij activatie is i-net nodig. Zo te zien is iTunes nodig. Als dat er niet op staat, blijft de installatie hangen bij het installeren van Apple spullen. Die vind ik later danzij Cameyo terug in %Temp%. Ze werden wel gedownload, maar niet automatisch geïnstalleerd. Dat toen maar met de hand gedaan.

De activatie staat in:
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Leawo\iTransfer.ini: Bewaar dit bestand. ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 64 Pro.

Vrij groot: de Cameyo is 385 MB. Na installatie van de Apple drivers is het 372 MB. Ik moet hem als administrator uitvoeren, anders crasht die.

Bij dit soort weggevertjes vraag ik me altijd af wat de makers bezielt. Ik kan met iTunes alles wat ik zou willen doen. Waarom dan iets maken dat ogenschijnlijk hetzelfde doet als iTunes, maar dat zonder iTunes niet werkt? Zijn er dan zoveel mensen die hier geld voor over hebben?

In %Temp% staan AppleApplicationSupport.msi, AppleApplicationSupport64.msi en AppleMobileDeviceSupport64.msi. Zou daarmee de afhankelijkheid van iTunes uit de wereld zijn??

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste Apple installers en het activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Nog niet getest.

Terug naar het begin.