Giveaway of the day — Game Fire 6.2.3 Professional

Een nieuwe aanbieder.

Geen Themida, een schone installer. In de readme staat de sleutel. Geen Nederlands. Bij de installatie op een spiksplinternieuwe virtuele W7 32 Professional op de laptop worden tijdens de installatie applicaties (welke?) verwijderd. Iets om de virtuele machines te versnellen??
Bij de activatie moet u naast de sleutel ook uw naam en mailadres opgeven. Ik gebruik voor de zekerheid een 33Mailadres.

In %Common AppData%\Smart PC Utilities\Game Fire zie ik een bestand Licence, met een onleesbare inhoud. Later onderzoeken.
C:\ProgramData\Smart PC Utilities\Game Fire\License. Bewaar uw exemplaar, Ik kon met de mijn de programmamap activeren op een schone virtuele W7 32 Pro. QED.

De programmamap volstaat. De Cameyo doet het niet. Een andere portable ook niet. Op zich niet verontrustend, want een programma als dit moet juist ingrijpen op het systeem en niet als portable het onderliggende systeem ongewijzigd laten. Maar zoals Lidl1 schrijft, lijkt het Haarlemmerolie, snake oil.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een zip van de programmamap van een virtuele W7 32 Pro. Beide met het geoogste activatiebestand. De programmamap nog niet getest op de laptop.

Terug naar het begin.