Giveaway of the day — Crazy Talk 7.32 Standard

Eerder aangeboden op 6 juli 2016. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. In de readme een link om uw eigen sleutel aan te vragen.

Na aanmelding en ontvangst van de sleutel krijgt u een downloadlink. Voor activatie is een werkende i-net nodig. De virtuele XP 32 heeft die (nog) niet. Op de virtuele W7 64 Pro krijg ik de melding dat het niet op een virtuele machine is te installeren.

Als ik het in Sandboxie op de W10 1703 desktop probeer te zetten, breekt mijn klomp:
klomp_gebroken

Er is ook DirectX nodig. Een 32-bitter. Ik zie geen Nederlands. De sleutel is nodig om de installatie te kunnen starten.

Ootje stuurde mij een Cameyo die hij vorig jaar maakte. Helaas doet die het niet bij mij:
mislukt

OT: ik heb mij vanmorgen voor het Insiderprogramma aangemeld. Na installatie van de komende versie heb ik direct gebruik gemaakt van de nieuwe mogelijkheid om mijn bestanden te beschermen, zodat onverlaten te niet kunnen behandelen met ransomware. En wat blijkt: ik mag zelf ook niets meer opslaan in een beschermde map!!

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. Misschien heeft u meer geluk dan ik.

Terug naar het begin.