Giveaway of the day — TightProjector 2.1.3

Een nieuwe aanbieder. Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Een 32-bitter. Ik zag geen snelkoppeling op het bureaublad. Geen Nederlands. Bij activatie moest ik ook een naam ingeven. Ik koos - zoals meestal - voor Giveawayoftheday.

De sleutel zie ik terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\TightProjector]
"RegName"=-
"RegCode"=-

Bewaren! is mijn devies. Ik kon er de Cameyo mee activeren op een schone virtuele W7 64. QED.

Zo te zien volstaat de programmamap. Die draait namelijk prima op een virtuele W10 64 Pro.

Ik heb nog nooit schermdata uitgezonden. Nooit de behoefte daartoe gevoeld. Plaatjes kan ik op mijn blog kwijt. Het maken van het plaatje kost meer tijd en aandacht dan het uiteindelijk hier plakken van de link naar mijn DropBox. En mijn lezers zitten niet in één gemeenschappelijk gesloten netwerk.

OT: zowel op de desktop als op de laptop staat nu de Insider preview van Windows 10, waarmee ik me kan beschermen tegen ransomware. En Edge kent nu plugins. Ik heb er direct een paar opgezet op de desktop: ABP = Adblock Plus (en niet het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds, dat elke maand wat stort), Office Online (overbodig op de desktop met Office 2016) en LastPass,

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg-bestand), een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 en een zip van de programmamap. Beide nog niet getest.

Terug naar het begin.