*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De links werken nog niet. Haal hem uit mijn uitwisselmap tot de officiële links werken._

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer. Vandaag wel, want hun links werken niet!!!!!. Opera kan wel downloaden, Chrome niet.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan op drie afzonderlijke mailadressen, voor elk der drie talen een aparte link. Mijn provider stuurt de links door naar mijn Gmail-account. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst van de door u gewenste taal/talen. U krijgt de links dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de links aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken.
Tot nu toe één klant.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — Batch File Renamer 2.4

We kregen dit eerder op 20 december 2015. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Die komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Accessibility\StickyKeys\BatchFRenamer]
"scode"=-
"apptypecode"=-
"appt"=-

Foei! Ze zeggen niets over de houdbaarheid, maar in de subsleutel appt staat de datum van vandaag over een jaar. Bewaar hem maar. Ik kon er de programmamap mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED.

Omdat de vorige keer de Cameyo niet draaide op de doelmachine en de programmamap wel, volsta ik vandaag met de programmamap. Als u uw machine 100% schoon wit houden, draait u die in SandboxIE. De aangepaste bestanden komen dan ook in SandboxIE, dus u houdt de originelen. Dat kan wel eens handig zijn.

Een gratis alternatief is te vinden op the-rename.software.informer.com.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een zip van de programmamap van een virtuele W7 32. Beide met het geoogste activatiebestand. Nog niet getest.

Terug naar het begin.