Giveaway of the day — Pegasun System Utilities Premiere 4.60

Synei System Utilities 4.0 werd aangeboden op 21 januari 2017: Ootje bedankt voor het opmerken. De blog van die dag.

Een nieuwe aanbieder, maar die heeft dan wel Synei overgenomen. Themida. Geen sleutel of link in de readme, maar dat blijkt ook niet nodig.. De eerste download kan Themida zijn werk niet laten doen. De tweede download doet het goed.

Heeft een (grotendeels) Nederlands menu, maar de toelichting bij de opstart is in het Engels. Vergeet niet in het menu "instellen" het automatisch zoeken naar updates uit te vinken. Gebruik defragmentatie NIET op een SSD. Het lijkt de gratis versie te zijn? Maar na Menu/Help/Over/Iicence/Accept/OK de gebruikersvoorwaarden te hebben aanvaard, is het de beloofde Premiere-versie. Na stoppen blijft het rechts-onder actief tot u daar voor Exit kiest.

Mooi dat het herstelpunten kan aanmaken.

Het heeft een 1-Klik onderhoud, maar u kunt daarbij kiezen voor een onderzoeksstap, waarbij er nog niets wordt veranderd. Deze behoorlijk nieuwe en up-to-date virtuele W7 2 Pro blijkt in een kritieke conditie en scoort -27,3%, wat dat ook moge betekenen. Als ik dat toelaat, wordt er ruim 5 GB opgeruimd. Ik moet herstarten en heb dan weer de machine terug zoals Toolwiz Time Freeze garandeerde. De programmamap volstaat.

Niets voor niet-experts.

De Cameyo wil niet starten op de virtuele W7 32 Pro.

De activatie staat in de submap bin van de programmamap, in het bestand License.dat. Maar helaas werkt die niet op de trial. De trial moest ik trouwens met de virtuele machine ophalen. Op de echte machine werd hij steeds verwijderd door de beschermengel, die de najaarsupdate vanWindows 10 zal brengen. Als Insider heb ik die nu al.

"Significant de levensduur van accu's verlengen.'" Lijkt me dat ze dat niet kunnen beloven. Wel dat u langer doet met uw acculading. Maar een lege accu betekent niet dat hij overleden is ...

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een zip van de programmamap van de virtuele W7 32 Pro. Draai prima geactiveerd op een virtuele W10 64 Pro. Daarvan is de conditie slecht volgens het weggevertje. Vooral omdat er 1,2 GB kan worden vrijgemaakt.Ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.