Giveaway of the day —7thShare Folder Password Lock Pro 1.3.1

Deze titel kregen we nog niet eerder. Themida. De sleutel staat in de readme. Een 32-bitter. Bij de activatie willen ze ook mijn mailadres weten: a@b.com lijkt wel wat. Geen protesten.

Ik zie de activatiegegevens terugin het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\7thShareReg\FolderLock]
"Value"=-
"KeyValue"=-

Bewaar uw origineel. Met de mijne kon ik de programmamap activeren op een schone virtuele W10 64 Pro. QED.

Ik versleutel met AxCrypt, 7z, Treepad Business Edition en SafeHouse. Allemaal betrouwbare software van goede huize, de eerste twee zijn gratis en de meesten kunnen volstaan met de gratis versie van SafeHouse. Daar houd ik het bij. Ik doe dus niets met het weggevertje. Versleutelde bestanden moeten na jaren nog uit te pakken zijn. Ook door je erfgenamen op een andere computer.

OT: sinds een paar dagen zijn de links voor Nederlands, Duits en Engels weer hetzelfde, op de landletters na. Als dat zo blijft, hoef ik maar één link aan te vragen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een zip vsan de programmamap van de virtuele W10 64 Pro, beide met het activatiebestand. De programmamap doe het goed op een schone virtuele W10 64 Pro.

Terug naar het begin.