Giveaway of the day — Solutery Music Clean Master 1.0.1

Een nieuwe aanbieder. Themida. In de readme een link om uw sleutel op te vragen. Ik gebruikte een 33Mailadres en de sleutel kwam vlot binnen.

Een 32-bitter. Draait niet op de virtuele W7 64 Pro, omdat MSVCP100.dll ontbreekt. Zou ik Microsoft Visual C++ 20xx Redistributable Package moeten installeren? Ik stap maar over naar de virtuele W10 64 Pro op de laptop. Kan ik mooi combineren met koffie. .. .Helaas: daar crasht het zonder foutmelding.

Als ik de trial wil testen, draait MIcrosoft Defender hem de nek om: virus gevonden! Ik stop ermee.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Ik vind het vanwege de virusmelding onverantwoord de install_and_activate in de uitwisselmap te zetten.

Terug naar het begin.