Giveaway of the day — Blacksmith3D Standard 6

Een nieuwe aanbieder. Geen Themida, een schone portable. Vraag uw eigen sleutel aan. 33Mail is OK.

Draait niet op een virtuele XP 32, noch op een virtuele W7 32.

Het aantal sleutels is beperkt, dus haast u! krypteller en gergn kregen ieder een eigen sleutel.

Als ik na activatie het bestand C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Blacksmith3D\B3D-SN-v6.ini verwijder, heb ik weer een anonieme demo terug. Ik bewaar het dus maar. Al kan ik er niet mee activeren op een schone virtuele W7 64. De activatie is waarschijnlijk systeem-afhankelijk. Wan ik kon het weggevertje wel activeren op dezelfde, opgeschoonde virtuele W10 64 Pro waar ik hem eerder had geactiveerd. QED.

Maar de maker heeft zijn zaakjes toch niet helemaal goed voor elkaar. Want als ik de progammamap in zijn eigen Sandboxie-zandbak op de laptop zet, kan ik de sleutel nogmaals gebruiken, in combinatie met het mailadres a@b.com.

De 32 bits demo nog niet getest.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. Vraag wel snel uw eigen sleutel aan.

Terug naar het begin.