Giveaway of the day — Wise Driver Care Pro 2.1.7

Deze titel kregen we nog niet eerder. Zielig hoor, we mogen het maar zes maanden gebruiken. Dis geen weggevertje, maar een wat langere trial.De Engelse handleiding staat on-line.

Themida. Geen sleutel in de readme. Is ook niet nodig, het is al geactiveerd. Kent Nederlands. In het register staan de activatiegegevens:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WiseDriverCare]
"OrderUrl"=-
"License Key"=-
"User Email"=-
"User Name"=-
"Expire Date"=-

De gegevens in deze sleutel zijn bruikbaar om de trial te activeren, maar de sleutel zelf niet?. En spelen met Expire Date is ook altijd leuk ...

Op een 64 bitter staat de activatie in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\WiseDriverCare.

Niet voor de dagelijkse gebruiker, alleen voor mensen die hun computer door en door kennen.Dus minimaal het niveau van de heer A. te A. (B). Windows 10 regelt dit tegenwoordig automatisch.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), een Cameyo portable en een zip van de programmamap van een virtuele W7 32 Pro. De programmamap draait prima als semi-portable op de echte W10 64 laptop. OOk nu weer moest ik met de hand activeren met de drie gegevens ui de registersleutel. Misschien omdat ik op een 64 bitter werk? JA: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\WiseDriverCare. De Cameyo doet het niet.

Terug naar het begin.