Giveaway of the day — ApowerPDF 3.1.3

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. 32-bitter. u moet zich aanmelden met een werkend (33)mailadres en een wachtwoord verzinnen. U krijgt per mail een bevestigingscode. Als ik later nog eens installeer op dezelfde virtuele W7 64 Pro, blijk ik toch niet geregistreerd te zijn

De virtuele machines op de desktop zijn nog niet goed ingericht. Het gaat wat stroperig. De laptop is al ingepakt voor ons uitje in eigen land van een paar dagen.

De Duitse vrienden zagen de activatie staan in :
C:\Users\NAME\AppData\AppData\Roaming\Apowersoft\ApowerPDF\CommUtilities.Report. Data+passport.userinfo+XCommUtilities.ini

Mijn commentaar op een pseudo-weggevertje:
This is not a giveaway, but a prolonged trial. So I will NOT test it.

If I want to test a piece of software, I just download the official trial. I can do that any moment. There is no hurry to do that within 24 hours, no trouble to install, etc. I will only install a trial if I am in principle willing to buy a licence.

I will only live with the hassle of the wrapper if I get a real Giveaway, not if I only get a trial.

Your comment is awaiting moderation.
Reply | Comment by krypteller – Just now –

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and-activate met de geoogste activatiebestanden. Maar u moet echt uw eigen activatie regelen! En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Nog niet getest.

Terug naar het begin.