Giveaway of the day — PDF Multitool for Business 8.6

Deze titel kregen we nog niet eerder. Themida. Geen Nederlands. De sleutel staat in de readme. Die zie ik terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Bytescout\Bytescout PDF Multitool]
"LN"=-
"LK"=-

Bewaar deze sleutel. Ik kon er de programmamap mee activeren op een schone virtuele W7 32. QED.

Bij een test merk ik dat ik er niet alleen een pdf mee kan openen, maar ook een png. Ik heb de jaarrekening van de energieleverancier (pdf) geopend, de inhoud omgezet in csv, dat in het klembord van de virtuele W7 32 laten zetten. Vervolgens op de W10 64 laptop een test.txt aangemaakt, daarin het klembord geplakt, opgeslagen en de naam gewijzigd in test.csv. Als ik daarop dubbelklik wordt het keurig in LibreOffice geopend. Het werkt dus. Al geef ik de voorkeur aan de originele pdf.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg bestand). Ook een zip van de programmamap van een virtuele W7 32 (idem), een Cameyo portable en een klassieke portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Ze doen het alle drie prima op de W10 64 laptop.

Terug naar het begin.