Giveaway of the day — Acethinker Music Recorder 1.0 (Win&Mac)

Deze titel kregen we nog niet eerder. Geen Themida, een schone installer. Vraag uw eigen sleutel aan. Een werkend (33)mailadres is vereist.

Installatie op een virtuele XP 32 op de desktop lukt niet, conform de systeemeisen. Wel op een virtuele W10 64 Pro. Kent Nederlands.

U moet zowel de sleutel invoeren als een account aanmaken. Alleen dan beklijft de activatie.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in :
C:\Users\NAME\AppData\AppData\Roaming\AceThinker\AceThinker Music Recorder\CommUtilities.Report.Data+passport.userinfo+XCommUtilities.ini

Bewaar deze bestanden. Ik kon er het weggevertje mee activeren op en schone virtuele W7 64 Pro. QED.

De programmamap volstaat. Ik heb die op de desktop gekopieerd uit de Cameyo die ik eerder op een virtuele machine de laptop maakte. Na aanmelding met mijn mailadres en wachtwoord draait drie prima.

OT: bankzij het DOS-commando slmgr kon ik de niet meer gebruikte W10 64 Pro licentie van de oude SSD vrijgeven en daarna hergebruiken op de virtuele W10 64 Pro op de laptop.

geactiveerd

Ook de virtuele 7 32 Pro is geactiveerd:
W7

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiebestanden) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W10 64 Pro, Op de desktop geeft die bij de eerste opstart de bekende foutmeldingen. gewoon negeren, daarna doet die het prima. En volgende opstarts lopen ook soepel. Ik ben geneigd dit verschijnsel aan 'iets" op mijn desktop toe te wijzen. De programmamap zelf doet het ook goed.

Terug naar het begin.