Giveaway of the day — 4Videosoft iOS Data Recovery 8.3.10

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Geen Themida, een schone installer. Vraag uw eigen sleutel aan. Gebruik een werkend (33)mailadres. Maar deze link is wel goed. De sleutel komt niet vlot, behalve op gmail-adressen.

U kunt maar één keer keer een sleutel per mailadres aanvragen. Maar de gmail-truc werkt: zet vóór de @ gewoon ergens een punt in.Gmail kijkt over de punt heen, maar deze aanbieder tuint erin en ziet het als een nieuw adres. Dus hoe langer de naam van uw Gmail, hoe meer sleutels u kunt aanvragen.

De activatie staat mogelijk in
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\4Videosoft Studio\4Videosoft iOS Data Recovery\{7390284B-D9C8-47d9-BA12-7213AA9CB719}

en in HKEY_CURRENT_USER\Software\4Videoso...

Officieel wordt XP niet ondersteund, maar ik kon wel installeren en activeren op een virtuele XP 32. Een 32-bitter, geen Nederlands.
Veel persoonlijke belangstelling heb ik er niet voor. Ik ben nog nooit wat kwijtgeraakt op mijn vijf jaar oude iPad, noch op mijn nieuwe iPhone.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.
CutoMe
Tabbles

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Deze portable doet het niet op de laptop. Er is ook een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W10 64 Pro. Bij de eerste opstart op de laptop krijg ik de bekende foutmeldingen. Als het eenmaal draait, is het niet geactiveerd. En het slikt niet de sleutel waarmee ik het heb geactiveerd op de virtuele machine.

Terug naar het begin.