Giveaway of the day — PDF to X 7.0

Versie 4.0 kregen we op 5 maart 2014. De blog van die dag.

Themida. de sleutel staat in de readme. kent Nederlands. Heeft Microsoft ..NET nodig.

Discovery ontdekt de activatie op de virtuele XP 32:
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\TriSun_Software_Limited\PTX.exe_Url_h5etxi2imwwmyjm5bbemnokqebewc4ta\7.0.45.0\user.config

of in C:\Users\NAME\AppData\Local\TriSun_Software_Limited\PTX.exe_Url_b0ha1canoe1c1idi u3fm22euwf5armmn\7.0.46.0\user.config (Duitse vrienden).

Bewaren lijkt me verstandig, hoewel ik vermoed dat de activatiesysteemgebonden is. Al is het maar door het iets andere adres onder XP vs W10.

Het werkt wel, maar kent geen OCR. Voor pdf's die via een scan zijn gemaakt, is het niet bruikbaar. Daar gebruik ik ABBYY PDf Transformer Plus voor. Daar heb ik flink minder voor betaald dan zij vandaag ($50) vragen. En daarmee kan ik ook spreadsheets maken van pdf-tabellen.en e-books (epub). Nog een voordeel van ABBYY: dat maakt heel slanke pdf's van ingescande documenten.

NB: ik kocht vandaag voor minder dan €30 een eeuwigdurende licentie van Microsoft Office 2016 Plus voor mijn laptop. Als ik op een pdf-bijlage in Outlook klik, kan ik er voor kiezen die in Word 2016 te openen.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uirwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand van een virtuele XP 32), een Cameyo portable en een zip van de programmamap (idem). beide afkomstig van een virtuele W7 64 Pro. De Cameyo doet het goed op de desktop, maar moet nog wel geactiveerd worden.

Terug naar het begin.