Giveaway of the day — Tipard iPhone Transfer Ultimate 8.2.28

Deze titel kregen we nog niet eerder. Geen Themida, een schone installer. Geen sleutel of link in de readme. 32-bitter. Geen Nederlands.
Na installatie een link om een sleutel aan te vragen met een werkend (33)mailadres. De sleutel komt per omgaande.

Zo nodig wordt Apple communicatiesoftware opgehaald en geïnstalleerd.

De activatie komt in het register te staan:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Tipard Studio\Tipard iPhone Transfer Ultimate\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Bewaar uw exemplaar. Ik kon met de mijne het weggevertje activeren op dezelfde virtuele W10 64 Pro, waarop ik het had aangemaakt. Maar ik kan de sleutel niet op een andere machine gebruiken. U moet dus per PC een sleutel aanvragen!

De Cameyo hikt twee keer op de virtuele W10 64 Pro waarop ik hem heb aangemaakt. Maar gewoon negeren werkt. Met de Apple software erbij is de Cameyo erg omvangrijk: 419 MB. De programmamap zelf is "maar" 156 MB.

Bij het testen is het lastig dat als de Apple sw nog niet is geladen, je alleen met Ctrl-Alt-Del het programma kan stoppen.

Apple levert volgens mij alle software die nodig is gratis en voor niets.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een Cameyo portable, inclusief Apple software, gemaakt op een virtuele W10 74 Pro. Als ik die start op de echte laptop, krijg ik tig foutmeldingen voor mijn kiezen. Bij de tweede opstart weer twee. Het is wel geactiveerd (ondanks een ander systeem), maar de Apple software wordt niet gevonden en dus weer geladen.
Ik heb op een virtuele W7 32 Pro een klassieke portable gemaakt. Die doet het probleemloos op de laptop. Netjes geactiveerd. Hij herkent zelfs mijn iPhone en zeurt niet om extra Apple software. Alle bestanden van de iPhone heb ik naar de harde schijf kunnen kopiëren. En ik heb het opgenomen intakegesprek met de radiotherapeut nog eens afgeluisterd. Hij heeft mij goed voorgelicht: alle nare bijverschijnselen van de bestraling heeft hij vooraf keurig als mogelijkheid genoemd. En ik heb niet overal last van gehad.

Terug naar het begin.