Giveaway of the day — AmoyShare AnyMusic 4.0

Op 8 maart 2017 kregen we versie 1.0. De blog van die dag. Die blog geeft duidelijk aan dat ik versie 1.0 maar niets vind.

Themida. Zwaar overdreven voor freeware die u zó kunt downloaden van de site van de maker. De maker ziet dat nu ook in. In de readme een link om u te registreren. Ook nu accepteren ze geen 33Mail. Maar met extra punten in mijn Gmailadres kan ik toch wel meerdere licenties aanvragen. Zelfs twee punten na elkaar is OK. Er is dus eigenlijk geen echte beperking aan het aantal licenties dat u met één Gmailadres kunt aanvragen.Alleen geschikt voor 64 bitters. Om muziek te beluisteren 64 bits processor nodig? Geen Nederlands.

Als u de eerste keer inlogt, kunt u uw mailadres en wachtwoord invoeren. Bij een herstart volstaat het klikken op Login: u wordt dan automatisch ingelogd. Want uw gegevens staan in het bestand C:\Users\gebruikersnaam\.anymusicpackage.json. Als u het bewaart, kunt u uw mailadres en wachtwoord vergeten. maar dat blijkt toch niet zo te zijn, want bij een test op een schone virtuele W7 64 kon ik niet automatisch inloggen.

Een klassieke portable doet het niet op de virtuele machine, de Cameyo wel.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64. Nog niet getest.

Terug naar het begin.