Giveaway of the day — iBeesoft Data Recovery 2.0

DropBox laat de plaatjes niet meer zien. Maar ik heb een work-around gevonden. Niet aan de grote klok hangen, aub.

menu

zoeken

gevonden

Een nieuwe aanbieder. Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Bij een bestandsredder volstaat vaak de programmamap. Ook nu. En hij is al geactiveerd op een schone virtuele W7 32. De sleutel staat in Configure.dat in de programmamap. Als ik de extensie een andere naam geef, heb ik weer een trial. Discovery bevestigt dat bij activatie uitsluitend dit bestand wordt aangemaakt. En als ik het weggevertje installeer op een schone virtuele W7 32 en het geoogste Configure.dat-bestand in de programmamap zet, is het geactiveerd.QED.

Zie de tips van de maker.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een zip van de programmamap van de virtuele W7 32. Doet het prima en geactiveerd op de laptop. Het vindt de bestanden op een gewiste 1 GB installatiepartitie. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.