Giveaway of the day — Flame Painter 3.2.0 (Windows&Mac)

Ootje, bedankt. Een nieuwe aanbieder. Geen Themida, een schone installer, ook voor Mac OS. In de readme een link om uw sleutel in twee stappen aan te vragen. Bij de tweede stap gebruikte ik een 33Mailadres.

Geen Nederlands. Een 64 bitter.

De activatie staat in C:\Users\gebruiker\AppData\Local\Escape Motions\Flame Painter 3\Data\data.erf. Want ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 64 Pro. QED. Maar helaas wel systeemgebonden. De programmamap volstaat.

Google levert een link naar een portable versie.

Een paar plaatjes van de maker:

voorbeeld

voorbeeld

voorbeeld

OT: met Google Analytics kan ik zien hoe vaak deze pagina is bezocht. En vooral: vanuit welke landen. Zolang het plaatje van het logo van het weggevertje links-boven nog in de cache staat, worden herhaalbezoeken niet meegeteld.Op dit moment is de pagina 81 keer bekeken, waarvan 29 keer uit Nederland. Ook uit Duitsland zijn er kijkers. En uit de Ukraïne.

Op de Statistics-pagina van mijn provider zie ik dat deze pagina door een bezoeker in het Duits is vertaald. De lay-out is wel zoek. En "zip" is vertaald als "Reißverschluss", ritssluiting.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.Doet het niet, de programmamap wel. Maar moet nog wel geactiveerd worden. Ook de portable die ik via Google vond, staat er in. Nog wel even activeren.

Terug naar het begin.