Giveaway of the day — ТunesKit Spotify Converter 1.1.1

Deze titel kregen we nog niet eerder. Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. 32 bitter. Geen Nederlands. vergeet niet de automatische updates in het menu uit te zetten.

Bij activatie moet u een mailadres ingeven. a@b.com werd niet aanvaard, giveaway@giveawayoftheday.com wel.

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\TunesKit\TunesKit Spotify Converter\WinSparkle]
"DidRunOnce"=-
"CheckForUpdates"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\TunesKit\3021]
"data1"=- bevat het versleutelde mailadres
"data3"=- bevat de versleutelde registercode
"data2"=-
"data4"=-
"data6"=-

Waarschijnlijk zijn niet alle subsleutels relevant, mogelijk alleen data1 en data2. Ik kijk er verder niet naar. Bewaar maar, want ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 64 Pro. QED.

Dit semi-illegale gereedschap is aan mij niet besteed. Weliswaar heb ik via KPN een gratis Spotify-account, maar ik gebruik het niet. Ik heb nog tig CD's liggen, die ik eerst moet beluisteren. Of omzetten van een USB, want mijn nieuwe autoradio geeft geen DC-speler, wel DAB+, Bluetooth en USB.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een zip van de programmamap van een virtuele W7 64 Pro. Nog niet getest.

Terug naar het begin.