Giveaway of the day — Manyprog PC Cleaner 1.9

Een nieuwe aanbieder. Themida (dus valt er troep op te ruimen!). Geen sleutel in de readme. 32 bitter. Kent geen Nederlands, heeft alleen een Nederlandstalige installer. Ik zie wel een link om om te klikken om te registreren, maar als ik erop klik, gebeurt er niets? Toch wel: na enige tijd opent zich een webpagina met info over de maker.

Mijn advies: houd het bij CCleaner.

menu

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Bij de eerste opstart op de W10 64 1703 desktop pruttelt het twee keer. Negeren. Daarna ziet het er goed uit. Maar ik waag mijn desktop niet aan een test. Ik houd het bij CCleaner. Als u verstandig bent, doet u dat ook. CCleaner kan meer, is gratis en heeft zich bewezen.

Terug naar het begin.