Giveaway of the day — abylon BASIC 16

Deze titel kregen we nog niet eerder. Themida. Een link in de readme. Als u een USB-stick bij de hand heeft, kunt u daarop installeren. Heeft wel wat extra's nodig: "Required dependencies (automatically installed): Visual C++ 2015 64-Bit Redistributable." De sleutel verschijnt ook op het scherm, dus als u een niet-bestaand mailadres wilt gebruiken. lijkt dat te kunnen. De CD-sleutelnaam geeft duidelijk aan dat u het alleen voor privédoeleinden mag gebruiken.

Geen Nederlands. De activatie staat in het bestand APMBReg.ini. Dat staat in uw Windows-map. Bewaar het: ik kon er de programmamap mee activeren op de virtuele W7 64 Pro. QED

De makers kennen geen Engels: "not registrated" ipv "not registered". "I will agree" ipv "I agree".

Versleutelen met een weggevertje? Niet doen! Ik gebruik het gratis 7z (comprimeert èn versleutelt) en AxCrypt (versleutelt). En heb een betaalde licentie voor SafeHouse. maar u kunt volstaan met de moderne gratis versie.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 pro. Moet ik als Admin uitvoeren op de desktop. Daar is het nog niet geactiveerd. Het geoogste activatiebestand doet het niet op de desktop. In de programmamap moet u eerst APMBSetupX64.EXE draaien. Daarna pas APMBMgrX64.EXE. Als ik de Cameyo activeer, komt het activatiebestand in de echte Windows-map, niet in die van de Cameyo.

Terug naar het begin.