Giveaway of the day — Photo Background Remover 3.2

Op 16 maart 2017 kregen we versie 2.1. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. Vóór installatie kunt u uw sleutel via een werkend (33)mailadres aanvragen. Na bevesting wordtde sleutel in de browser getoond. Daarna kunt u deze 32 bitter installeren.Kent Nederlands. Softorbits betekent; opletten, anders zouden hun eerdere weggevertjes wel eens gedeactiveerd kunnen worden. Een Cameyo heeft daar geen last van. Een Sandboxie ook niet.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\PhotoBackgrondRemover]
"partnerId"=-
"partnerOff"=-
"partnerCode"=-
"partnerName"=-
"programShort"=-
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-
"actKey"=-
"info"=-
"lastActivation"=-
"lastGOTD"=-

Vast niet alle subsleutels zijn van belang. maar voor het gemak bewaar ik ze allemaal om de trial proberen te activeren. Er is ook een subsleutel disableUpdates met de waarde 0. Ik heb er 1 van gemaakt. Het lukt om de trial te activeren met de geoogste activate.reg. QED. Het voordeel van de trial boven het weggevertje is dat u de trial kunt installeren en daarna activeren. het weggevertje moet u eerst uitpakken met de ontvangen sleutel.

Bij het maken van de install_and-activatie ontdekte ik hoe slim 7z kan comprimeren. Als ik alleen het weggevertje, de readme en de activatiesleutel meeneem, is het resultaat 9.573 kB groot. Doe ik er voor het gemak ook de trial bij - die niet identiek is aan het weggevertje, maar wel even groot - dan is de install_and-activatw 9.578 kB groot. Dus heeft 7z in de gaten dat weggevertje en trial erg op elkaar lijken en maakt daar bij de compressie in de Ultrastand slim gebruik van.

Om 9:12 uur is de blog van gisteren 59 keer bekeken. Tot nu toe niet gezien dat er iemand vanuit de Filipijnen heeft gekeken. of zou hij een VPN gebruiken? Om 10:58 uur staat de teller op 62. En die van vandaag op 7.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een zip van het spel. En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Start prima geactiveerd op de desktop. De install_and_activate bevat naast het weggevertje ook de trial en de geoogste activatiesleutel. De trial kunt u direct installeren, het weggevertje moet u eerst vrijgeven met uw sleutel.

Terug naar het begin.