Giveaway of the day — iOBit Uninstaller Pro 7.0.2

Op 11 maart 2017 kregen we versie 6.2. De blog van die dag.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. Kent Vlaams. De taalkeuze wordt vastgelegd in main.ini: "Language=Flemish". Dat vindt u in de map
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\IObit\IObit Uninstaller.

De activatie wordt vastgelegd in drie bestanden in de map C:\Program Files\Common Files\IObit\IObit Uninstaller. Bewaar die drie bestanden. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele XP 32. QED.

Net als de vorige keer volstaat de programmamap. Maar dat is geen zuivere portable, want schrijft buiten zijn eigen map. Omdat ik mijn eigen onbeperkt bruikbare uninstallers heb, zal ik deze jaartrial niet gebruiken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste activatiemap) en een klassieke portable, gemaakt op een virtuele XP 32. Geeft een foutmelding bij het opstarten op de desktop, maar dat lijkt verder geen probleem. Moet nog wel geactiveerd worden, dus zou de activatie systeemgebonden kunnen zijn.. Er is ook een zip van de programmamap. Die heb ik in Sandboxie gezet en moet daar worden geactiveerd. Wel wat gesputter.

Terug naar het begin.