Giveaway of the day — 1-abc.net Security Box 6.00

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. Geen sleutel nodig: "You are running the full version - thank you!" Ik maak wel een Cameyo, maar dit soort programma's moet men vaak gewoon installeren. In config.ini zie ik wel een sleutel staan. Zie
C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\1-abc\0007\7.00 b0031 f\config.ini. Het bestand staat ook in de programmamap. Die volstaat trouwens. Want "Program can be installed on USB sticks, camera cards or nearly all other re-writable media". Geen Nederlands.

In config.ini staat ook een link om een sleutel aan te vragen. Maar dat is zinloos: 'To regist er for a free trial key that allows you to extend your trial period to 30 days just enter your e-mail address below and click on "Submit". '
menu

Bewaar die sleutel in config.ini. Ik kon er de trial mee activeren. QED.

De naam "security box" is wat misleidend. Want het kan ook de inhoud van mappen backuppen en synchroniseren. Daarmee verhoog je de beschikbaarheid van bestanden. Strikt genomen is het garanderen van beschikbaarheid wel een onderdeel van een beveiligingsbeleid. Maar de doorsnee gebruiker voelt dat niet zo aan. Je ziet hier een stukje Duitse Gründlichkeit.
naam.


Ik zal het later eens op mijn gemak testen. Het ziet er namelijk erg veelbelovend uit en verdient meer dan het gebruikelijke kwartiertje aandacht.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het activatiebestand) en een zip van de programmamap. Draait keurig in Sandboxie op de laptop.

Terug naar het begin.