Giveaway of the day — LeaderTask Daily Planner 12.5.9

Deze titel kregen we nog niet eerder.

Themida. geen sleutel vereist: "create LeaderTask account to register the program, no additional actions are required!". Ik mis een lidwoord, dus Slavische auteur van de readme??? Kent deels Nederlands. 33Mail is OK. Vergeet niet het zoeken naar updates uit te schakelen, anders zou u zomaar uw licentie kwijt kunnen raken.

Ik installeerde op een virtuele XP 32, maar die crashte tijdens het maken van de Cameyo. Wel had ik al een taak ingevoerd. Bij een tweede poging op een virtuele W7 64 blijkt die afspraak ook daar bekend. Alles komt dus op de server van de leverancier te staan. Kan ik die vertrouwen??? Ik houd het maar bij Google Calendar. Gratis, altijd beschikbaar en de CIA weet wat ik uitspook.

In de map C:\Users\gebruiker\Documents\LeaderTask staat het nodige. Bij de aanmelding worden daar twee bestanden aangemaakt: activate_leadertask.ltkey en Settings.ini. Maar ik zie die bestanden óók in de programmamap. Dus bruikbaar als semi-portable? Uitzoeken! Inderdaad; draait prima op de virtuele XP 32. Kent al mijn afspraken al! En ook als ik i-net uitzet, de virtuele XP herstart en de programmamap opstart, staan mijn afspraken er al.

"Levenslange app updates" zegt me weinig als we maar een licentie voor 12 maanden krijgen.

Ik ben vroeg het huis uit, maar hoop rond 10:15 uur via mijn iPhone op afstand de downloadlinks geplaatst te hebben. Helaas ... de iPhone ging het weggevertje direct downloaden?

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Die draait prima op een virtuele XP 32 en meldt zichzelf aan? Want ik zie mijn afspraken. U dus ook, als u mijn Cameyo portable test ... Ook de programmamap doet het prima als semi-portable in Sandboxie op de desktop en op de desktop zelf. Ik zie dat ik om 11:11 uur mijn blog had moeten schrijven.

Terug naar het begin.