Giveaway of the day — EZBurner 1.0.1.41

Deze titel kregen we nog niet eerder. Themida. Het weggevertje is niet identiek met de trial. Geen sleutel nodig, we krijgen een Giveawayoftheday-uitvoering. Geen Nederlands. heeft Microsoft .Net Framework 3.5 nodig. Dat staat wel op mijn virtuele W7 Starter, maar (nog) niet op de W10 64 desktop.

In het register zie ik staan:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\PCWinSoft\EZBurner\general]
"day"=dword:00000000"checkforupdates"=dword:00000001"m_sSerial"="-1"

Ik heb de subsleutel checkforupdates de waarde 0 gegeven. Je kan nooit weten ...Minder moeilijk is het checken op updates via het menu uit te zetten.

Ik houd het voor mezelf bij de brander van Ashampoo, hier eerder weggegeven.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de registersleutel om de updates door aanklikken uit te schakelen) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter (een gestript 32 bits versie van W7, bestemd voor kleine resicomputers).Werkt niet op de W10 64 desktop, omdat daar geen .NET Framework 3.5 (inclusief .NET 2.0 en 3.0) staat? Na het volgens van de aanwijzingen van Microsoft en het laden van was van hun software draait de Cameyo keurig.
Er is tevens een zip van het spel.

Terug naar het begin.