Giveaway of the day — Advanced Date Time Calculator 8.0

Versie 7.0 kregen we op 9 februari 2017. De blog van die dag.

menu

Themida. De uitgepakte versie is schoon. Win32 EXE, dus een 32 bitter. Niet erg nieuw: Creation Time 2016-01-15 08:22:50, maar onlangs aangemaakt: Date Signed 4:29 AM 9/8/2017. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands.

Advanced Date Time Calculator is een volledig functionele datum tijd calculator met zes hoofdfuncties:

 • Bereken de resulterende tijd door optellen/aftrekken van jaren, maanden, weken, dagen, uren, minuten en/of seconden naar/van een basistijd, bijv.: verkrijg de resulterende tijd door optellen van 3.3 jaar, 1.8 weken en 982 seconden bij de huidige tijd. Ondersteunt ook optellen/aftrekken van dagen van werkdagen/weekends tot aan de doeldatum.
 • Bereken de verschillen (jaren, maanden, weken, dagen, uren, minuten, seconden en geïntegreerde verschillen) tussen twee tijden, meestal gebruikt om het aantal jaren/maanden/weken/dagen/uren/minuten te weten van gebeurtenissen in verleden/toekomst gebaseerd op de huidige datum tijd, zoals geboorte, huwelijk en verjaardag. Start- en einddatum en tijd zijn voor u ingesteld, wijzig dan één van deze om het aantal jaren/maanden/weken/dagen/uren/minuten te tellen vanaf gebeurtenissen in verleden/toekomst gebaseerd op de huidige datum tijd. Bijv.: "Weet snel hoeveel seconden/dagen u al leeft".
 • Tel de dagen van week, werkdagen, weekends tussen twee datums, bijv. weet het aantal dagen in de week tussen 29 jan. 1819 en 14 okt. 1981.
 • Verkrijg de conversie tussen verschillende datum tijd elementen (dagen, jaren, maanden, weken, minuten, seconden, uren), met deze tool, weet u snel en eenvoudig de antwoorden op sommige tijd conversie vragen, zoals "Hoeveel seconden in een jaar".
 • Vergelijk de gespecificeerde tijd tussen een basis tijdzone en vier andere speciale tijdzones, en toont te tijden van alle tijdzones in de wereld voor de gespecificeerde basistijd.
 • Bereken de exacte datum die wordt aangegeven door een groot dagen/seconden getal vanuit de UNIX basis datum (01 jan. 1970), of krijg het corresponderende UNIX/Linux dagen/seconden getal vanuit een bepaalde datum, bijv. 15,551 dagen is 30 jul 2012.
 • Alle bovenstaande resultaten worden direct getoond na het wijzigen van elke voorwaarde, geen noodzaak tot klikken op knoppen als "Bereken", "Tel".

De Duitse vrienden zien de licentie vastgelegd in:
C:\Users\NAME\AppData\Local\TriSun_Software_Limited\Advanced_Date_Time_Calcul_Ur l_kvxhwlm0wgknzooov24uiarmcfxqydgi\8.0.68.0\user.config

In dit bestand staat ondermeer:

 • <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
 • <configuration>
 • <userSettings>
 • <My.MySettings>
 • <setting name="key" serializeAs="String">
 • <value>NR*****************MJ</value>
 • </setting>
 • <setting name="user" serializeAs="String">
 • <value>Giveawayoftheday</value>

De gebruikersnaam is vrij te kiezen.
Ik heb dat nog niet geverifieerd, maar als ik kijk naar mijn bevindingen op 9 februari, twijfel ik er niet aan dat dit klopt. En inderdaad: ik kon er later op de avond het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 Starter. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Na het negeren van een aantal foutmeldingen bij het opstarten van de Cameyo draait het goed op de laptop.

Terug naar het begin.