Giveaway of the day — Smart Data Recovery 5.0

We kregen dit eerder op 16 oktober 2016. De blog van die dag.

Themida. De sleutel staat in de readme. Vier van de 64 AV's vertrouwen het niet. Win32 EXE, dus een 32-bitter. Anderhalf jaar oud: Compilation timestamp 2016-04-06 14:39:04. Nederlands aan boord: DUTCH. The file being studied is a Portable Executable file! More specifically, it is a Win32 EXE file for the Windows GUI subsystem.

Bij de activatie komt de melding dat de sleutel niet meer bruikbaar is. "Licensing key has reached its usage limit". De sleutel van 16-10-2016 doet het niet meer. En ook de Cameyo van die dag is niet meer geactiveerd op de desktop. Jammer dan.

Inmiddels is er een nieuwe zip, zonder Themida. Zelfde sleutel. Nu maar drie van de 64 AV's met een opmerking.

Ook niet nieuw: Compilation Timestamp 2016-04-06 14:39:04. Dus even oud?! Geen Nederlands meer.

De sleutel zie ik terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Smart PC Solutions\Smart Data Recovery]
"UserKey"=-

Bewaar die sleutel. Ik kon er de programmamap in Sandboxie op de laptop mee activeren. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de activatieregistersleutel), een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter en een zip van de programmamap daarvan. Die laatste twee doen het keurig op de echte laptop.

Terug naar het begin.