Giveaway of the day — Watermarking Pro 3.1

Op 4 april 2008 kregen we een eerdere versie. Ik had toen nog geen blog, want Themida was nog niet ontdekt als speeltje om niet-ingewijden dwars te zitten.

Themida. De sleutel staat in de readme. Één van de 64 vertrouwt het niet. "The file being studied is a Portable Executable file! More specifically, it is a Win32 EXE file for the Windows GUI subsystem.". Wel erg oud: Compilation timestamp 1992-06-19 22:22:17. ProductVersionNumber3.10.218.0

Deze sleutel werkt gelukkig wel.

voorbeeld
menu
gebruik

De omschrijving "Bescherm uw foto's tegen ongeoorloofd gebruik!" duidt erop dat het om foto's van beroepsfotografen gaat, niet om kiekjes van particulieren. Maar weggevertjes mogen niet zakelijk worden gebruikt. Een beetje tegenstrijdig dus. Als ik foto's op internet zet - bijvoorbeeld hier - zal ik ze niet vervuilen met een watermerk. Voor mij is het dus niets.

De installer kent Nederlands, het weggevertje niet. De activatie staat in:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Bytescout\Watermarking PRO]
"Key"=-
"Username"=-

Bewaar deze sleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 Starter. En de programmamap. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met activate.reg) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Nog niet getest. De programmamap doet het na activatie prima als semi-portable in Sandboxie op de laptop.

/ Terug naar het begin.