Giveaway of the day — IUWEshare Photo Recovery Wizard 1.8.8.8

Deze titel kregen we nog niet eerder. Op 25 juni 2017 kregen we IUWEshare iPhone Data Recovery 1.1.8.8, maar die werkt op een iPhone van Apple.

Geen Themida. Schoon. 32 Bitter: Win32 EXE. Oud?: Creation Time 1992-06-19 22:22:17, Compilation Timestamp 1992-06-19 22:22:17. Maar pas vorig jaar voor het eerst onderzocht door VirusTotal: First Submission 2016-07-01 12:22:14, De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Moet met Adminrechten worden uitgevoerd.

De activatie ligt vast in het bestand Configure.dat in de programmamap. Mede daarom draait de programmammap geactiveerd als sem-portable. Bewaar het: ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 Starter: QED.

Opgelet: bij de opstart ging het naar een uodate zoeken. De laatste updatedatum staat in Config.dat in de programmamap: lastUpdateTs=131506388417370000. Toen ik daar een nul van maakte, werd bij de volgende opstart weer gecheckt en de oude waarde teruggezet. Vervolgens heb ik van de eerste 1 een 9 gemaakt. Dan wordt er niet gecheckt. U snapt dus mijn advies: maak van die 1 een 9. Het kan verstandig zijn een zip van de originele programmamap te bewaren. Als u dan door een onbedoelde update uw licentie kwijtraakt, kunt u vanuit de bewaarde zip de oorspronkelijke toestand herstellen.

Het Engels is niet foutloos: als ik het opstart terwijl het aldraait, krijg ik de foutmelding "IUWEshare Photo Recovery Wizard has been running" ipv ".. is running already".

Komt mooi uit: een kennis van me is foto's van zijn Android telefoon kwijt en heeft zijn geheugenchip aan mij voor een mogelijke redding gegeven. Ik vond er inderdaad een aantal van begin dit jaar, maar niet die hij graag wilde terughebben. Enkele vond ik gisteren met een ander weggevertje, Beide met deep scan. Die van vandaag mister er eentje. Ik zal ook Recuva gebruiken, het gratis broertje van CCleaner.

een

twee

drie

vier

vijf

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

spel

In de uitwisselmap staat een zip van het spel. En een install_and_activate (met de activatie- en antiupdatebestanden), een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Nog niet getest.

Terug naar het begin.