Giveaway of the day — Program Picker 1.0.11

Geen Themida. Een schone msi als installer. Vraag uw eigen sleutel aan. Klik rechtsonder op "Nu bestellen." 33Mail is OK. De GUI is uit het jaar Nul. MS-DOS? Creation Time 1999-06-21 07:00:00. Wel een nieuwe uitgave: Date Signed 5:23 PM 9/22/2017. Author: Bond Interface Design.

Dit alternatief voor het startmenu is niet fijn in het gebruik: na invoeren van de sleutel en ENTER, krijg ik geen melding dat de sleutel aanvaard is. ik moet het met Ctrl-Alt-Del beëindigen. Opnieuw starten via e programmamap, want ik zie geen snelkoppeling op het bureaublad staan.

De sleutel staat in het bestand lic.txt in %CommonAppData%. Het staat in de map C:\Users\All Users\ProgramPicker op de virtuele W7 Starter. Ik heb het namelijk voor alle gebruikers geïnstalleerd, Bij de Duitse vrienden in C:\ProgramData\ ProgramPicker\lic.txt. Bewaar dit bestand, want ik kon er het weggevertje en zijn programmamap mee activeren op een schone virtuele W7 Starter. QED.

De on-line handleiding.

Ik ga hier geen tijd aan besteden. Ik kan prima overweg met het officiële startmenu van Windows 10, waarin ik zoveel tabletjes kan aanmaken als ik wil en met het bureaublad, waar ik zoveel ikonen kan plaatsen als ik wil. Inclusief groeperingen op maat, zoals Office, Foto's, Muziek, etc. Ik hoef geen video van tien minuten te bekijken om deze gewone Windows-mogelijkheden te vervangen door zo iets lelijks. Aardig van de maker dat hij een levenslange licentie weggeeft, maar ik ben door de war, niet opgewekt (shaken, not stirred).

menu

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

logo

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met geoogste activatiebestand), een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Nog niet getest. Er is tevens een zip van het spel.

Terug naar het begin.