Giveaway of the day — Shadow Defender 1.4.0

Versie 1.4 kregen we op 30 september 2016. De blog van die dag.

Themida. Schoon. (maar dit is de installer van 7Z: Product 7-Zip). Defender.exe is ook schoon. Geen sleutel in de readme. Ik maak er geen portable van, want dit soort programma's kan je niet als portable draaien. Ze moeten zich bij installatie diep in uw systeem nestelen, net als een Antivirusprogramma. Na de installatie moet u daarom herstarten, voordat de bescherming effectief is. Vlak vóór de echte installatie kunt u in %temp% de 32 en 64 bits installatiebestanden vinden, alsmede de programmamap van uw versie (32 dan wel 64 bits). Zo te zien heeft het weggevertje geen sleutel nodig. In de help staat "Ten opzichte van het gratis Toolwiz Time Freeze kunt u ook andere schijven dan C beschermen.
You must register Shadow Defender with a valid serial number/registration code obtained from ShadowDefender.com. Otherwise, the software will expire in 30 days."

Een doordenkertje: "Q : Why Shadow Mode works only if I restart the computer, If I shut down the computer, all changes remain after reboot.
Fast startup is turned on by default in Windows 8/10. When it is turned on, Windows will take hibernation instead of shut down, so after reboot all changes will remain. To discard all changes made in shadow mode after shut down, please disable fast startup."

Volgens de systeemeisen is het niet geschikt voor XP. Maar in de help staat XP wel genoemd.

De trial is versie 1.4.0.665. Maar volgens de Duitse vrienden heeft u daar niets aan.

Karl gebruikt DeepFreeze by Faronics:. Helaas is dat niet via i-net te koop, tenzij u via een VPN hun site vanuit de VS bezoekt (Ootje bedankt voor de tip). Op hun site zie ik zonder VPN, dus uit Nederland geen prijs.

een
twee
drie
vier
vijf

Met een VPN kunt u gewoon $45.00 betalen via PayPal:
paypal

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" (met afzonderlijke 32 en 4 bits installers,maar bij nader inzien zijn dat de installers van 7z) en zips van de 64 bits en 32 bits programmamap met elk een te gebruiken Setup.exe. Ik houd het bij het gratis Toolwiz Time Freeze.

Terug naar het begin.