Giveaway of the day — SoftOrbits Photo Editor Pro 3.2

Op 18 mei 2017 kregen we versie 3.1. De blog van die dag.

Geen Themida. Bij installatie komt er een link om uw sleutel aan te vragen. Zo te zien krijgt iedereen dezelfde sleutel. Ik gebruik 33Mail, want SoftOrbits is een spammer. Kent "Nederlands", maar ik ken hun woord "Herdoe" niet. Zal wel "Herstel" moeten zijn.

Bij de activatie wordt het nodige in het register geschreven:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\SoftOrbitsPhotoEditor]
"partnerCode"=-
"partnerName"=-
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-
"actKey"=-

Maar alleen de subsleutels Key en actKey worden aangemaakt bij de activatie van de trial. En daarmee is de trial op dezelfde schone virtuele W7 Starter te activeren. QED. De vorige keer had ik voldoende aan de subsleutel Key. En dit keer ook: zie mijn ervaringen met de Cameyo op de desktop. Ik moest daar de subsleutel actKey verwijderen omdat de Cameyo anders een trial was.
Bij een volgende test op de virtuele W7 Starter van de desktop kon ik inderdaad activeren door uitsluitend de subkey Key voorafgaand aan de installatie van de trial aan het register toe te voegen. Nogmaals QED.

Ik kon het prima gebruiken, zo kort na Dierendag:

Ezeltje aangelijnd:

vast

Ezeltje loslopend vanwege Dierendag:

los

Een screenshot van de maker:

een

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de trial en het geoogste activatiebestand), een zip van het spel en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Bij het testen op de desktop had ik eerst een stuk of vijf keer de bekende foutmeldingen. Zoals altijd genegeerd. Daarna startte de Cameyo als portable. Vervolgens de gehele registersleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbi... vanuit de Cameyo geëxporteerd, gewist van de Cameyo, de subsleutel "actKey" en vervolgens het restant geïmporteerd in de Cameyo en de gewijzigde Cameyo bewaard. Bij herstart is die geactiveerd. QED. Ik heb de Cameyo in de uitwisselmap vervangen door die zonder actKey. Die zou dus geactiveerd moeten zijn.

Terug naar het begin.