Giveaway of the day — SecureAPlus Premium 4.7.2

Versie 4.5.2 kregen we op 19 april 2017. De blog van die dag. De plaatjes daar wil DropBox niet meer laten zien. Maar ik heb de links van de plaatjes aangepast en nu werken ze weer.

Geen Themida, de sleutel A7BA-***********-FCCA staat in de readme. Maar u moet later wel een account aanmaken via
https://secureaplus.secureage.com/sapportal/site/login.sa?machineId=***-***&lang=en. U moet op de plaats van ***-*** de SecureAPlus ID ofwel machinecode invullen, die u na installatie ziet staan op het inlogscherm.:Uitleg.

aanmelden
De Setup.exe is een downloader. SecureAPlusSetup_v4.7.2.exe komt in %temp%. Start uit zichzelf en nestelt zich rechtsbeneden in de taakbalk. Ik kon mijn eerdere mailadres en ww hergebruiken. Ik maak wel een Cameyo portable, maar zal die voor mezelf houden. Want het bevat mijn naam en ww. En een AV moet zich diep in het systeem kunnen nestelen. Ik heb al een AV, dus ga ik deze niet gebruiken. Hoe mooi ik de UI ook vind. Misschien wel in Sandboxie, deed ik de vorige keer ook.

Bij de installatie moet u kiezen voor 'Afsluiten' om te installeren. Op een Engelstalig OS heet dat 'Continue'. Installatie in Sandboxie op de desktop lukt niet. Later op de dag proberen op de nieuwe laptop.

Handig als het weggevertje Themida gebruikt: u kunt dan deze AV 5 minuten uitzetten:
Themida

De Cameyo portable onderzoekt zichzelf:
Cameyo

En die blijkt met medewerking van de thuisbasis helemaal schoon:
Cameyo schoon

Bij controle blijkt dat het oude account niet is opgewaardeerd en nog steeds afloopt in april 2019. Daarom een nieuw account aangemaakt. Ik kan mijn mijn provider 1.000 aliassen aanmaken, dus dat is geen echte beperking. Ik kom erachter dat ik de Redeem Code maar één keer per device kan gebruiken, ook als je opnieuw inlogt met een vers account. Maar net als de vorige keer mag je meerdere devices per account hebben. Denk er daarom aan: als het nog een keer wordt weggegeven, dan een nieuw account aanmaken. Gebruik eventueel de Gmail-puntentruc om aliassen te maken voor uw enige Gmailadres. Voor het geval u het vergeten bent: u mag tussen de letters voor de apenstaart van een Gmailades een punt zetten. Dan wordt het bezorgd op uw gewone adres. Dus hoe langer uw naam, hoe meer mogelijkheden u heeft. De oude truc 123+naam@gmail.com lijkt vandaag niet meer te werken. Maar ... naam+123@gmail.com werkt wel. Dus tussen naam en @ kunt u een plusteken zetten, gevolgd door iets dat specifiek is voor de toepassing. In dit geval bijvoorbeeld naam@SecureAPlus_20171011@gmail.com. Dat wordt keurig bezorgd bij naam@gmail.com. Als ze teveel spammen, kunt u binnen Gmail een filter maken dat mail voor naam@SecureAPlus_20171011@gmail.com naar de prullenbak stuurt.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, inclusief de opgehaalde volledige installer. En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Die draait niet geactiveerd op de desktop en laptop. Ik krijg het niet geactiveerd en gooi de Cameyo er weer af.

Terug naar het begin.