*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan op een Gmailadres, voor elk der drie talen een aparte link. Met een filter stuur ik die naar drie eigen adressen, die mijn provider doorstuurt naar geïnteresseerden. Die drie links verschillen overigens alleen in de tekens vóór de eerste punt: nl, de of ze ontbreken. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst van de door u gewenste taal/talen. U krijgt de links dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de links zo mogelijk aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken Tot nu toe één klant.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — SecureAPlus Premium 4.7.2

Versie 4.5.2 kregen we op 19 april 2017. De blog van die dag. De plaatjes daar wil DropBox niet meer laten zien. Maar ik heb de links van de plaatjes aangepast en nu werken ze weer.

Geen Themida, de sleutel A7BA-***********-FCCA staat in de readme. Maar u moet later wel een account aanmaken via
https://secureaplus.secureage.com/sapportal/site/login.sa?machineId=***-***&lang=en. U moet op de plaats van ***-*** de SecureAPlus ID ofwel machinecode invullen, die u na installatie ziet staan op het inlogscherm.:Uitleg.

aanmelden
De Setup.exe is een downloader. SecureAPlusSetup_v4.7.2.exe komt in %temp%. Start uit zichzelf en nestelt zich rechtsbeneden in de taakbalk. Ik kon mijn eerdere mailadres en ww hergebruiken. Ik maak wel een Cameyo portable, maar zal die voor mezelf houden. Want het bevat mijn naam en ww. En een AV moet zich diep in het systeem kunnen nestelen. Ik heb al een AV, dus ga ik deze niet gebruiken. Hoe mooi ik de UI ook vind. Misschien wel in Sandboxie, deed ik de vorige keer ook.

Bij de installatie moet u kiezen voor 'Afsluiten' om te installeren. Op een Engelstalig OS heet dat 'Continue'. Installatie in Sandboxie op de desktop lukt niet. Later op de dag proberen op de nieuwe laptop.

Handig als het weggevertje Themida gebruikt: u kunt dan deze AV 5 minuten uitzetten:
Themida

De Cameyo portable onderzoekt zichzelf:
Cameyo

En die blijkt met medewerking van de thuisbasis helemaal schoon:
Cameyo schoon

Bij controle blijkt dat het oude account niet is opgewaardeerd en nog steeds afloopt in april 2019. Daarom een nieuw account aangemaakt. Ik kan mijn mijn provider 1.000 aliassen aanmaken, dus dat is geen echte beperking. Ik kom erachter dat ik de Redeem Code maar één keer per device kan gebruiken, ook als je opnieuw inlogt met een vers account. Maar net als de vorige keer mag je meerdere devices per account hebben. Denk er daarom aan: als het nog een keer wordt weggegeven, dan een nieuw account aanmaken. Gebruik eventueel de Gmail-puntentruc om aliassen te maken voor uw enige Gmailadres. Voor het geval u het vergeten bent: u mag tussen de letters voor de apenstaart van een Gmailades een punt zetten. Dan wordt het bezorgd op uw gewone adres. Dus hoe langer uw naam, hoe meer mogelijkheden u heeft. De oude truc 123+naam@gmail.com lijkt vandaag niet meer te werken. Maar ... naam+123@gmail.com werkt wel. Dus tussen naam en @ kunt u een plusteken zetten, gevolgd door iets dat specifiek is voor de toepassing. In dit geval bijvoorbeeld naam@SecureAPlus_20171011@gmail.com. Dat wordt keurig bezorgd bij naam@gmail.com. Als ze teveel spammen, kunt u binnen Gmail een filter maken dat mail voor naam@SecureAPlus_20171011@gmail.com naar de prullenbak stuurt.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, inclusief de opgehaalde volledige installer. En een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Die draait niet geactiveerd op de desktop en laptop. Ik krijg het niet geactiveerd en gooi de Cameyo er weer af.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.%%N