*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Nederlandse download link naar het weggevertje
English download link to the giveaway
Deutsch download-Link für das Werbegeschenk

De drie links openen drie originele downloads-pagina's van het weggevertje op servers van Giveawayoftheday. Op verzoek van Giveawayoftheday geen links naar mijn DropBox meer.

Als u Opera als browser gebruikt, kunt u zonder links direct downloaden.

Nieuwe service: ik vraag de links zelf elke morgen aan op een Gmailadres, voor elk der drie talen een aparte link. Met een filter stuur ik die naar drie eigen adressen, die mijn provider doorstuurt naar geïnteresseerden. Die drie links verschillen overigens alleen in de tekens vóór de eerste punt: nl, de of ze ontbreken. Als u mailt naar gergn apenstaart weggevertje punt com, neem ik uw mailadres op in de doorstuurlijst van de door u gewenste taal/talen. U krijgt de links dan tegelijk met mij en minimaal vijf minuten eerder dan ik ze hier plaats. Maar als ik meer te doen heb, dan wel op reis ben, kan dat uren uitmaken. Want buitenshuis vraag ik de links zo mogelijk aan op mijn iPhone en op dat apparaat ga ik mijn blog niet bijwerken Tot nu toe één klant.

Haal eventueel zelf met het script van de dag
<script type="text/javascript">document.write('<a href="' + gaotdObj.download_link + '">Download</a>')</script>
het weggevertje op: Klik op download.

Het kan zijn dat uw browser toestemming vraagt, of dat een blokkade moet worden opgeheven. Want bovengenoemd script wordt uitgevoerd en scripts op sites staan vaak geblokkeerd in browsers zoals de door mij gebruikte Chrome. Als u net als ik Giveawayoftheday vertrouwt, geeft u toestemming en klikt u op het woord "download". Ik gebruik deze link ook. Zij het op de ouderwetse manier: ik heb een snelkoppeling met het script op het bureaublad gezet en een favoriet in de startpagina èn bladwijzerbalk van Chrome. Dan blijft de waarschuwing achterwege omdat het script op mijn eigen desktop en laptop staat.

Giveaway of the day — reWASD

Systeemvereisten: Windows 7/ 10; Xbox One/One S/Elite/360 or DualShock 3/4 Controller. Ik heb geen Xbox, noch een DualShock Controller. Dus kan ik niets testen.

Themida. Maar de aanbieder levert ook een schone installer. Vraag uw sleutel zelf aan. 33Mail is OK. De sleutel kunt u kopiëren uit de browser.

Niets voor mij: ik snap niets van de omschrijving van de functionaliteit van dit weggevertje.

Volgens de Duitse vrienden staat de activatie in
C:\ProgramData\Disc-Soft\reWASD\license.dat.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. Misschien later tijd om een Cameyo proberen te maken.

logo

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, moet u een mailtje sturen naar gergn apenstaart weggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

7-Zip

Terug naar het begin.%%N