Giveaway of the day — Confidential Business Edition 1.0.7

We kregen eerder hier nog niets van deze aanbieder, dus nieuw hier.

Geen Themida, de sleutel staat in de readme. Systeemvereisten: Windows Vista/ 7/ 8/ 10; .net framework 4.5.1; Microsoft SQL Server or Localdb (x32/x64); Microsoft VSTO. Dus geen XP. Ik weet niet of mijn virtuele W7- en W10-machines geschikt zijn. Zo te zien is het geen programma voor pensionado's. Ik heb maar één machine met een (goedkope) MS Office 2016 Pro licentie met Outlook 2016.

U kunt via options kiezen waar u installeert.

Ik zie wat in het register staan:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Yellow blue soft\Tabbles]
@=-
"upgrade_code"=-
"product_code"=-
"product_version"=-
"installation_dir"=-

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Yellow blue soft\Tabbles]
"upgrade_code"=-
"product_code"=-
"product_version"=-
"installation_dir"=-

Het weggevertje is een opvolger van Tabbles, zoals het register al verraadt. Tabbles is misschien meer geschikt voor ons.

De Cameyo pruttelt behoorlijk op de virtuele machine, waarop ik hem heb gemaakt. Ik vrees het ergste ...%%

De benodigde MS-software wordt zo nodig opgehaald en met toestemming geïnstalleerd:
een
twee
drie
vier
vijf
Ik werk op een virtuele W7 Starter, dus heb ik de 32 bits versie nodig.


Het is mogelijk terug te gaan naar de gratis versie:

Later kon ik weer activeren met de sleutel van vandaag.
De gratis versie biedt niet veel. Aan de andere kant heb ik geen $30 per jaar over voor de Business Edition die we een jaartje gratis mogen gebruiken. Dus installeer ik niets voor eigen gebruik.

De maker heeft een wat vreemde reactie op een kritische vraag: ""Now, since I'm the developer and you seem to be a troll, if you don't stop asking pointless questions I'll ask the admins to remove your comments and ban you. "

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Geeft drie foutmeldingen bij het opstarten. Genegeerd. Maar daarna start de SQL-server niet. Jammer dan. Ik denk dat geen enkele privé persoon dit nodig heeft.
Misschien is dit de reden dat de SQL-server niet draait:

De virtuele W7 Starter is namelijk beschermd met Toolwiz Time Freeze. Als ik zou hebben herstart, waas ik alles kwijt. Ik zal het eens proberen op een andere virtuele machine, zonder Time Freeze. En dan loopt het weggevertje inderdaad goed.

Terug naar het begin.%%N