Giveaway of the day — AmoyShare AnyVid

Deze titel kregen we hier nog niet eerder. Themida. U moet zich registreren met de link in de readme.
33Mail wordt niet aanvaard, dan maar de gmailtruc: "Thank you for participating in AnyVid giveaway. Now you can enjoy the benefits and privileges of AnyVid membership for 1 year". 64 Bitter. Geen sleutel verder nodig, u logt in met uw (gemodificeerde) mailadres en zelf-gekozen wachtwoord. Geen Nederlands.

De Cameyo doet het niet op de desktop en ook met Sandboxie draait het in eerste instantie niet. Na wat aanmoediging wel. De app staat wel op een rare plaats:
O:\Sandbox\gebruikersnaam\20171014AnyVid\user\current\AppData\Local\Programs\AnyVid
Dat komt omdat ik het alleen voor de hofdgebruikers heb geïnstalleer. Als ik de zandbak wis en het weggevertje voor alle gebruikers installeer, komt het in C:\Program Files\ zoals een 64-bitter betaamt. En dan werkt het prima. Het downloaden van audio gaat zo snel, dat ik een paar keer dacht dat er niets was opgehaald en het muziekstuk nogmaals downloadde. Mooi dat bij video's je ook kan kiezen voor de audio.

Vervolgens heb ik op een later moment een Sandboxie van de trial gemaakt op mijn laptop. Die doet het prima. Daarna gezipt voor later gebruik. Bij het testen van deze Sandboxie op een virtuele W7 64 is die nog niet geactiveerd, maar draait verder prima. Bij het testen van de Sandboxie heb ik deze gewoon uitgepakt in een map op de desktop en daarna de app daar opgezocht en opgestart. Dus niet gezet op de plaats waar normaal zandzakken staan. Bij het uitvoeren gekozen om die uit te voeren in de Defaultbox.
Cameyo verklapt dat bij het activeren onder andere een bestand package.json wordt aangemaakt. Dat is een tekstbestand waar ik de gegevens van de gebruiker zien staan:

C:\Users\gebruiker\Desktop\C_\Sandbox\gebruiker\DefaultBox\user\current\.anyvid

Maar voor de "activatie" is meer nodig dan dit bestand.

een

een

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

spel

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" (u moet zichzelf registreren) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Doet het niet op de desktop. Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.