Giveaway of the day — Magoshare Data Recovery 2.0

Van de aanbieder Magoshare kregen we hier nog niet eerder een weggevertje. Geen Themida, het is een gewone trial. De sleutel staat in de readme. Ik zie geen Nederlands. Bij de eerste opstart zoekt het naar updates. Het activeren duurt een paar seconden en zal dus vast i-net nodig hebben.

Bij de activatie worden wat registersleutels aangemaakt. Maar daarmee kan ik niet activeren. Discovery ziet dat er bij de activatie twee bestanden in de programmamap worden geplaatst:
C:\Program Files\Magoshare\Magoshare Data Recovery\Eaolog.log
C:\Program Files\Magoshare\Magoshare Data Recovery\DYDLog.log

De eerste bevat systeemafhankelijke data, de tweede is leeg.

Ik zie ook een bestand configure.dat in de programmamap staan. En dat heeft een interessante inhoud:
register sn=MDY

454Q
key=vCwKw***wngm4M=

Die key zou wel eens systeemgebonden kunnen zijn. Bewaar het bestand configure.dat: ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 Starter. QED.

Hun kennis van Engels is niet indrukwekkend: "Magoshare Data Recovery has been running" in plaats van "Magoshare Data Recovery is running". Dezelfde fout zag ik een paar dagen geleden bij een ander weggevertje.

De handleiding.

Wat plaatjes van de maker:
een%% twee
drie

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand), een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. De programmamap draait prima en is geactiveerd. De Cameyo ook.

Terug naar het begin.%%N