Giveaway of the day — Dumo Pro 2.11.0

Versie 2.8.4 kregen we op 24 februari 2017. De blog van die dag.

System Requirements: Windows XP/ Vista/ 7/ 8. Dus ruim twee jaar na de introductie van W10 wordt dat nog steeds niet ondersteund?

Geen Themida. Naam en sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. De activatiegegevens komen in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\KC Softwares\DUMo]
"LastCheckedLicVersion"=-
"Name"=-
"Pass"=-

Bewaar deze registersleutel. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone andere virtuele W7 32. QED.

Er is ook een officiële pseudo-portable. Die laat zich ook activeren met de sleutel van het weggevertje. Ik noem het een pseudo-portable, want hij schrijf ook wat in %AppData%, iets dat een echte portable niet mag doen.

Ik raad het gebruik van dit soort software in zijn algemeenheid af. Men moet met zijn tengels afblijven van een goed draaiend systeem. Tenzij de maker van het randapparaat/onderdeel, de maker van uw PC of Microsoft een update aanraden. Als ik wil updaten, moet dat per driver. Ik word keurig naar een Intel-pagina verwezen. Zo hoort het ook.

De ervaringen van de Duitse vrienden.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand). En een portable, gemaakt op een virtuele Engelstalige W7 32. Doet het niet op de laptop. Er is tevens een officiële portable, met activate.reg. Erg compact. Crasht ook op de W10 64 1709 laptop met 12 GB RAM, dat na de crash voor 48% in gebruik is volgens Pro Lasso.

crashed

Terug naar het begin.%%N