Giveaway of the day — WinX HD Video Converter Deluxe 5.10

Versie 5.9.8. kregen we op 15 april 2017. De blog van die dag.

Themida. In de readme een link om de sleutel in de browser te tonen. U moet voor 27 oktober activeren. Als ik verhuis nar Amsterdam naar Londen krijg ik dezelfde sleutel: AF*****LV

Ik kon de trial activeren met de opgehaalde sleutel en het fictieve mailadres a@b.com. Kent vele talen, maar geen Nederlands. 32 Bitter.

In %AppData% vond ik upgrade.plist. Dat bestand is misschien verantwoordelijk voor de irritante reclame bij de opstart. Daarnaast zie ik signature.bin. Misschien staat daar de activatie in (anders dan de vorige keer).

Maar Digiarty verklapt wat er gebeurt als ik de licentie verwijder:
New and Modified Files
C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe\config.ini

Deleted Files
C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe\signature.bin

Ik zou dus die binaire handtekening signature.bin maar bewaren. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een (andere) schone virtuele W7 64 Pro. Èn de programmamap.QED.

een

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met de geoogste binaire handtekening) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Die draait niet op een virtuele W7 64 Pro, maar de programmamap uit de werkmap doet het wel. Daarom staat daar ook een zip van. Veel compacter dan de Cameyo.

Terug naar het begin.%%N