Giveaway of the day — Eyeblink

Een nieuwe aanbieder bij Giveawayoftheday, Andrej Fogelton.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. U kunt kiezen tussen Amerikaans Engels en Sloweens. De sleutel wordt via i-net gecontroleerd. Slimme 32-bitter: het ontdekt zelf dat er aan de virtuele W7 64 Pro geen camera hangt. Iets minder slim: op een andere plaats meldt het "Error - camera occupied". Een purist zou zeggen: de elementen van een lege verzameling hebben alle denkbare eigenschappen. Dus kan volgens de purist een niet-aanwezige camera best bezig zijn met iets anders.

een

twee

twee

McAfee roept dus maar wat maar kan niets waarmaken.

Ik zie wat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Andrej Fogelton\eyeblink\LL]
"WPID"=-
"DICP"=-
"TLA"=-
"V"=-
"K"=-
"KED"=-

Als ik u was, bewaarde ik die subsleutels. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 Starter. QED.

Mijn desktop heeft geen camera. De naar mij gerichte camera op de laptop is afgeplakt. Het zal dus bij mij niet werken.
Nogal prijzig: $14 per jaar. Zie de voorwaarden. En u bent aan zijn grillen overgeleverd: "Provider is entitled to change the T&C at any time, with the new T&C published through the Distribution place. The new T&C shall enter into force on the date of their publication." Dus heeft u geen enkele zekerheid dat u waar krijgt voor uw $14. Hij zou zomaar na ontvangst van het geld iets kunnen veranderen, waardoor u het niet meer kunt gebruiken.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met activate.reg) en een Cameyo portable. Draait wel op de laptop, maar zit mij niet;)

Terug naar het begin.%%N