Giveaway of the day — TuneFab M4V Converter 1.0.3

Deze titel kregen we nog niet eerder. geen Themida. 32 Bitter. De sleutel staat in de readme. NA de activatie via i-net uit China krijg ik de melding dat iTunes geïnstalleerd moet worden.
De activatie staat vermoedelijk in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Onde DRM Media Converter(PC)]
"test"=-
"active"=-

Bewaar deze subsleutels. Ik kon er het weggevertje mee activeren op een schone virtuele W7 64 Pro. QED.
NB: als ik de subsleutel test wis, blijft het weggevertje geactiveerd en wordt een nieuwe subsleutel test aangemaakt. Die subsleutel lijkt dus niet echt nodig voor de activatie, maar kan ook geen kwaad als u hem laat staan,

Ik maak geen gebruik van iTunes muziek. Mijn DAB+ radio's en kpn leveren meer muziek dan ik kan beluisteren. Ook Youtube heeft voldoende voor mij. De omschrijving riekt naar illegaal, althans door de aanbieder onbedoeld gebruik.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activate.reg-bestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Draait op de desktop, maar moet nog wel worden geactiveerd. De activatie is dus systeemgebonden.

Terug naar het begin.%%N