Giveaway of the day — Video to Exe Converter 1.0

Deze titel kregen we nog niet eerder. Themida. In de readme een heel verhaal over hoe je met Themida omgaat, maar ik zie geen sleutel. Is ook niet nodig: "Video to Exe Converter registered to GiveAwayOfTheDay version.exe". Kent alleen Engels? 32-bitter. Draait keurig in Sandboxie op de laptop. Maar dat is schijn, want ik kan het geconverteerde mp4-bestand niet terugvinden en na de eerste run werkt het ook niet. Even later zie ik het wel in de map Documenten staan. Ik moet het weggevertje steeds opnieuw in Sandboxie zetten.

Maar dan zie ik waarom ik het niet kan vinden:
virus
Daar houdt het mee op. Al vinden volgens virustotal.com maar 3 op de 67 het weggevertje verdacht.

Het voordeel is dat u geen speler nodig heeft om de video te bekijken. Nadeel is dat Gmail het niet leuk vindt als u .exe-bestanden als bijlage toevoegt. Maar 7z kan u met encryptie met een zelf-gekozen wachtwoord uit de brand helpen.

OT: Gisteravond een nieuwe virtuele machine op deze laptop gemaakt op basis van ThinPC, een gestripte W7 32, bedoeld voor thin clients, maar nu niet meer ondersteund door Microsoft. Lekker snel. Maar er staat waarschijnkijk geen Microsoft .Net Framework 3.5 op en dat heeft het weggevertje wel nodig. Ik probeer daarom als tweede een virtuele W7 Starter.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een inbstall_and_activate (geen sleutel nodig) en een Cameyo portable, gemaakt op een splinternieuwe virtuele ThinPC (=gestripte W7 32). Werkt helaas niet op de laptop (Error nr. 2). Op de virtuele ThinPC werkte het eerst wel, maar na een schone herstart niet meer. Dus heeft de Cameyo niet alles ingepakt wat nodig is. De programmamap alleeen volstaat niet. En ook een anders-gemaakte portable draait niet. En ook een met een andere virtuele machine krijg ik geen werkende Cameyo.
Er is ook een zip van het spel.

Terug naar het begin.