Giveaway of the day — HDR projects 3 Pro (Win&Mac)

We kregen dit eerder op 22 januari 2017. De blog van die dag. Ik was toen niet erg succesvol.

Geen Themida. Voor zowel Windows als Mac een installer. geen sleutel in de readme. Bij de start van de installatie een link om uw sleutel aan te vragen: één per mailadres!

Franzis is een spammer. Gebruik daarom indien mogelijk 33Mail. of de Gmail-truc: uwmailnaam+ietsspecifieksvoorditweggevertje@gmail.mail.com. Als u niet van de spam kunt afkomen, kunt u nog altijd een filter inbouwen in Gmail of Thunderbird.

U heeft de sleutel twee keer nodig. De eerste keer om de wrapper van Franzis weg te halen. Daarna ziet u WIN-HDR-projects3-professional-334.exe in %temp% staan. Bewaren is handig.

Ik vermoed dat u voldoende heeft aan de programmamap. Dit keer lukt het me wel de Windows-variant van het weggevertje, geoogst op de virtuele ThinPC, te activeren in Sandboxie op de W10 desktop. Maar ik heb goed op de naam van de installer gelet.

We gaan op stap. Vanavond misschien meer.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat twee install_and_activates (met de link om zelf een sleutel aan te vragen, de tweede is kleiner en alleen voor Windows bruikbaar: let goed op de bestabndsnaam!), een zip van de programmamap en een Cameyo portable. Beide van een virtuele ThinPC. De programmamap draait wel on een schone virtuele ThinPC, maar moet natuurlijk nog wel worden geactiveerd. De Cameyo draait daar niet..

Terug naar het begin.%%N