Giveaway of the day — Black Bird Image Optimizer 1.0.2.9

Op 1 juli 2017 kregen een versie 1.0.1. De blog van die dag.

De sleutel is maar één jaar geldig. Ik houd het bij het gratis alternatief van FastStone Resizer.

Geen Themda. In de readme een link om de activatiegegevens aan te vragen. 33mail is OK. De sleutel zie ik in de browser: "Thanks, your key is: 98**************4". Met een ander mailadres krijg ik dezelfde sleutel. De installatie van deze 32-bitter mislukt op de virtuele ThinPC, want diens .NET voldoet niet aan de eisen. Op de virtuele W7 64 Pro lukt het wel. Ik lees rechtsboven "Advanced Optimiztion". Slordig.

De activatiegegevens staan in C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\Black Bird Cleaner Software\SavesIO. Ik zie mijn gebruikersnaam en de sleutel staan.

De ervaringen van de Duitse vrienden. En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met het geoogste activatiebestand) en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Nog niet getest.

Terug naar het begin.%%N